Archief
 

 

Omhoog

 Write2Me Gastenboek

 

Nieuws archief

26 juli 2010

Gisteren een duikdag gehouden bij het Blauwe Meer in Loon op Zand. We hebben met z'n allen een heerlijke duik gemaakt, en door de aanhoudende regen hebben we de tweede duik afgelast. Daarna hebben we op de Roonse Hoeve genoten van een heerlijke barbecue.

19 juni 2010

Afgelopen weekend hebben we genoten van het zeeland weekend. We hadden mooi weer en iedereen heeft genoten, zoals op de foto's te zien is.

7 maart 2010

De snotolf is gesignaleerd !

9 februari 2010

Een kleine afvaardiging is dit jaar weer naar Das Boot geweest in Dusseldorf. Door de fotograaf is weer een sfeerrapportage gemaakt.

19 januari 2010

Na een moeilijke start (vastgelopen remmen van de camper, duikfles, lood en vuurkorf vergeten) hebben we een heerlijke barbecue gehad tijdens de Nieuwjaarsduik, alhoewel nieuwjaarsduik......nie dus. Bekijk hier de foto's.
Volgende activiteit: Das Boot - Dusseldorf op 31 januari

13 december 2009

Dutch Divingteam Wa'vis heeft vandaag NEMO33 onveilig gemaakt. Er werd volop gedoken en ter afsluiting op dezelfde locatie gegeten door de club.
Alberto heeft de sfeer weer weten te vangen in zijn foto's.

11 november 2009

Afgelopen week is een kleine delegatie van de Wa'vis afgereist naar Egypte voor een jaarlijkse duikvakantie. We hebben de liveaboard op de Rosetta doorgebracht, net als in 2006. Ditmaal hebben we echter de route Brothers-Elphinstone gevaren.
We hebben Hammerheads, Voshaai, Oceanic WhiteTips, Grijze Rifhaaien en zelfs een Manta gezien. We hebben in totaal 19 duiken gemaakt in 6 dagen. Kijk hier voor de fotoreportage.

11 september 2009

Vandaag hebben Michiel, Alberto en Herman meegedaan aan de Politie Duikdag in het Blauwe Meer in Loon op Zand. Er zijn een aantal foto's van gemaakt en zelfs een filmpje .

19 juli 2009

Vandaag hebben we een duikje gemaakt in de Langspier in Boxtel en daarna hebben we genoten van de House-warming party bij Frits en Herma.

17 juli 2009

Op zondag 19 juli 2009 staat er weer een activiteit op de kalender.

We gaan een duik maken bij de Langspier in Boxtel. Daarna zal onze voorzitter een BBQ verzorgen. Verzamelen om 14.00 uur bij de Langspier.

De deelnemers zijn: Heems, Michiel, Marc, Dimphy, Herman, Lian, Frits, Herma, Jolanda en Evi

12 juli 2009

Vandaag was er een uitje van 200 LBS. Het was een natte bedoening maar uiteindelijk is het nog een leuke dag geworden. Zie de foto's.

6 juli 2009

Een geminte ambtenaar maakte vandaag melding van de volgende topprestatie:
Hij heeft op 5 juli een mountainbikemarathon gereden van 105 km, met 1300 hoogtemeters. Hij heeft dit volbracht in 5 uur en 31 minuten met een gemiddelde van 18,5km/h.
Knap hoor !

5 juli 2009

Vandaag heeft een zeer gewaardeerde lid van de Wa'vis club een uitstekende 6e plaats behaald op het Nederlands Kampioenschap Fietscross.
Edwin: hartelijk gefeliciteerd !
Binnenkort zul je hier de beelden kunnen bekijken van zijn spannende finale race (Klik links op de 'Dutch Champ 2009' en vervolgens op '
Click here to watch the racevideos' en kies de klasse 'Cruisers 40+' en zie de man in het gele broekske !) De gehele Heems Fanclub was in speciaal tenue afgereist naar Valkenswaard om hem aan te moedigen en te ondersteunen en verzorgen. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen !

Een uitstekende prestatie van een andere aard werd geleverd door Wytze. Hij heeft op 4 juli de 'Marmotte' volbracht (170 km) in de Alpen in 8u06 minuten. Dat is een knappe tijd. Wytze: Goed gedaan !

Volgende activiteit:
Op zondag 12 juli gaan we deze stad onveilig maken op de ATB.
Het is verstandig om géén clickpedalen te monteren en het zadel een standje lager te zetten dan gebruikelijk; dat maakt het scheuren door de stad veel leuker.
Heems neemt een bus mee voor de fietsen en 2 passagiers, deze auto en een andere auto van één van de leden (voor de overige passagiers), parkeren we in de buurt van de Rai. Vanuit daar gaan we verder per fiets.
Om 8.30 uur vertrekken we bij de Headquarters, tegen het eind van de middag vertrekken we weer vanuit Amsterdam.
Tussendoor zullen we een paar keer "aanleggen" voor een hapje en een drankje.
Opgeven: Vanaf heden t/m 7 juli bij Heems.

16 juni 2009

200 lbs club

Op 7 juni heeft Stefan een stevig rondje gereden in België, te weten de Ardennes Trophy. Er is een werkelijk prachtige actiefoto gemaakt !

Wa'vis weekend 2009

Ook dit jaar was het Wa'vis Zeeland weekend weer een doorslaand succes ! Zelfs het weer was dit jaar goed te noemen. De BBQ was erg professioneel en van uitstekende kwaliteit. De kids club heeft zich erg vermaakt op het strand, in het zwembad en de speeltuin. De mountainbike afdeling kwam dit jaar zelfs op 2 wielen naar Zeeland.

Alberto heeft weer een aantal foto's gemaakt die en indruk geven van de boven- en onderwater wereld. Veel plezier bij het bekijken... Mochten andere leden ook nog foto's geplaatst willen zien dan hoort de webmasterin dat natuurlijk graag.

7 mei 2009

Jolanda en Alberto zijn op een korte vakantie naar L'Estartit geweest. Edwin en Michiel kwamen nog even 3 dagen over om te duiken en dus hebben we weer een fotoalbum gemaakt van de hoogtepunten.

27 maart 2009

We hebben nog wat foto's geplaatst van 2009 in het foto-archief van deze website.

Volgende activiteit: Duikdag Zeeland op 19 april. We verzamelen om 13.00 uur bij Headquarters. Mail de activiteitencommissie als je mee wilt.

9 februari 2009

Voor iedereen die Alberto gemist heeft tijdens de uitzending van "Op de bon" kan het hier bekijken. Het is de uitzending van 20 januari en het gedeelte dat je moet bekijken begint vanaf 3 minuten in de uitzending.

http://www.avro.nl/tv/programmas_a-z/op_de_bon/

21 januari 2009

Tijdens de jaarvergadering is besloten om weer ons intrek te nemen in het huis op Aquadelta tijdens het Wa'vis Zeeland Weekend. Inmiddels zijn al een aantal personen aangemeld (zie kalender 2009) en hierbij een oproep aan degenen die hier nog niet bij staan: Wil je mee naar het Wa'vis weekend van 12 tot 15 juni in Aquadelta meld je dan aan bij de activiteitencommissie voor 1 februari aanstaande.

De jaarvergadering is weer achter de rug. Helaas waren er dit jaar een aantal afmeldingen vanwege ziekte of studie. De foto's zijn het bewijs van een gezellige avond.

13 januari 2009

Tijdens de Nieuwjaarsduik is er niet alleen gedoken, maar is een rustend lid zo zot geweest om een rondje te maken in de Duinen. Bewonder het bewijs !

11 januari 2009

Ten eerste willen we alle leden en lezers een gezond en gezellig 2009 wensen !

Vandaag hebben we de jaarlijkse Nieuwjaarsduik gehouden op de locatie De Groene Heuvels in Bergharen. Er was lekker warme chocomelk met slagroom en overmatig veel soep. Twee leden hebben een ijsduik gemaakt en de overige leden hebben zich prima vermaakt met schaatsen en sleeën. De fotoreportage is het bewijs ! Alberto en Marc waren de fotografen.

Er is een film gemaakt van het ijsduiken zodat jullie het ook kunnen beleven.

Marc heeft tevens een aantal filmpjes van vandaag op YouTube geplaatst. Check them out !

10 december

Op zondag 11 januari 2009 om 12.00 uur houden we de Nieuwjaarsduik. Ditmaal in de Groene Heuvels in Beuningen. We willen alle leden die hierbij aanwezig zullen zijn vragen om zich aan te melden voor 1 januari 2009 zodat we weten wat we moeten inkopen. Verdere details worden later bekendgemaakt.

Van 17 tot 25 januari is het jaarlijkse evenement "Das Boot" in Düsseldorf. We willen gaan op woensdag 21 januari of op zondag 25 januari. Als je mee wilt gaan geef je dan ook op voor 1 januari 2009.

19 november

Alberto en ik zijn druk bezig met het samenstellen van de Bonaire DVD. Het is een behoorlijk werkje en wel hierom:

Er zijn 964 foto's gemaakt in totaal en we hebben 77 filmpjes opgenomen, vooral onder water maar natuurlijk ook van storm Omar. Het koste dus nogal wat tijd om een behoorlijke selectie te maken van alle foto's en die dan weer in een bepaalde volgorde te zetten zodat het op de DVD een samenhangend geheel wordt. We doen het gelukkig met heel veel plezier, dus nog even geduld, maar dan heb je ook wat !

16 oktober

We zijn allemaal weer heelhuids teruggekeerd (op een enkele blauwe plek na dan) in het koude en natte Nederland. Alberto heeft inmiddels een selectie gemaakt van zijn beste of leukste foto's (uit 780 foto's totaal !). We hebben er weer een webalbum van gemaakt om de vakantie nog eens te beleven. We zouden jullie foto's ook graag ontvangen zodat we hier weer een leuke herinnering van kunnen maken.
Veel plezier bij het bekijken van de foto's !

Ik heb zojuist nog een foto van de overblijfselen van Karel's Beach bar gevonden. Het is zwaar beschadigd en waar wij vorige week nog zaten is niets meer over !


1 oktober

Marc heeft zijn foto's van Nemo33 gepubliceerd via Picasaweb ! Een aantal foto's zijn toegevoegd aan het webalbum op de site.

We hebben inmiddels een document gemaakt met daarin alle details over de aanstaande reis naar Bonaire. Het zal jullie spoedig worden gemaild, zodra de laatste details geregeld zijn.

27 september

Vandaag hebben we de laatste oefening voor Bonaire gedaan in Nemo33. Het was een perfect georganiseerde middag die werd afgesloten met een heerlijke Indische rijsttafel.

Voor de foto's verwijzen we jullie naar het webalbum.

Bonaire info - deel 5: het is weer tijd voor wat toeristische informatie:

Elke zondagmiddag verzamelen buurtbewoners zich bij Lac Bay voor een informele sociale partij, er is dans, live muziek, voedsel kraampjes, en overal spelende kinderen terwijl hun ouders en grootouders praten, eten en dansen. Er is geen betere plek op het eiland om in contact te komen met de bewoners van Bonaire.

Washington Slagbaai National Park - Dit ongerepte 13.500 hectare grote natuurpark biedt een uitstekende introductie tot het landschap en vegetatie van Bonaire. Met een dekking van bijna een vijfde van het eiland, biedt het park heuvels met pittoreske vergezichten, uitgestrekte vlakten zoutoplossing, stranden en bomen vol met exotische vogels. Er leven wilde ezels, geiten en leguanen. Er zijn ook plekken waar je uitstekend kunt snorkelen en duiken. Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die bezoekers hebben om te verkennen, kunnen ze kiezen tussen verschillende routes door het park.

Er zijn twee routes die je kunt rijden, de korte groene route van 28 km, duurt ongeveer twee uur, en de lange gele route van 45 km duurt ongeveer vier uur. Dit zijn ruige onverharde wegen, en alleen four-wheel drive voertuigen worden aanbevolen. In het centrum van het park, is ook een wandelpad tot de Brandaris, de hoogste heuvel van Bonaire. Het biedt een prachtig uitzicht op het eiland, de heen- en terugreis duurt ongeveer drie uur. Het park is dagelijks geopend van 8 uur tot 5 uur, behalve op officiële feestdagen.

Ruim een eeuw geleden stonden twee plantages op het huidige park. Ze werden Washington en Slagbaai genoemd, en hun eigenaren exporteerden geiten, runderen, aloë, zout, en houtskool dat werd geproduceerd door het verbranden van lokale bomen. Beide plantages hadden havens die schepen ontvingen uit de omringende eilanden zoals Curaçao en zelfs uit Holland. Het oorspronkelijke park ontstond in 1969 uit het land dat eerder de Washington plantage was geweest. In 1979 werd de plantage Slagbaai aan toegevoegd het huidige park. De naam betekent slachten want in het verleden werd het vee daar geslacht. U kunt nog wel het hek zien waarmee de twee plantages van elkaar gescheiden werden.

 

25 september

Bonaire info - deel 4: nu wat informatie over onze accomodatie: Buddy Dive Resort:

Comfortabel Buddy Dive Resort ligt direct aan zee op ongeveer 2,5 km afstand van Kralendijk. Het strand ligt op 500 meter. Natuurlijk is dit adres ook voor niet duikers een waar paradijs, al was het alleen al voor de adembenemende tropische tuin met de vele waterpartijen.

Schone en frisse hotelkamers met airco, badkamer, koffiezetapparaat, minikoelkast, kluisje en balkon. Studio's met een keukentje, badkamer, televisie, telefoon, kluisje en een kleine patio.
Buddy heeft 2 spetterende zwembaden met groot terras. Gratis ligstoelen Er is regelmatig entertainment met live muziek. Het wervelende Activity Centre organiseert: snorkeltrips, kajakken, mountainbiken, parasailing, sunset cruises, grotbezoek, eilandtrip met gids en nog veel meer.

Je verblijft in Buddy Dive Resort op basis van logies. De kamers worden elke dag schoongemaakt. Het verschonen van handdoeken en bedlinnen 2 keer per week.
Het Buddy Dive Centrum biedt: een duikshop met een uitgebreid assortiment voor zowel verkoop als verhuur PADI 5-sterren Gold Palm duikschool een zeer compleet cursus- en instructie programma een eigen huisrif en zes boten: dagelijkse afvaarten op drie verschillende tijdstippen. “Drive Thru” vulstation voor lucht en Nitrox

23 september

Bericht van Wytze:

Beste Wa'vissen,

Inmiddels heb ik van iedereen een reactie ontvangen en heb ik de optie omgezet in een reservering. Er gaan 7 duikers mee en geen "niet duikers". We verzamelen om 10:15 bij Alberto en Jolanda. We duiken van 13:00 tot 14:00 bij Nemo 33 te Ukkel. Zoals jullie besproken hebben gaan we niet eten bij Nemo33 maar bij ons eigen 'vaste jaarvergadering restaurant' Melati Dua. Ik ga daar reserveren om 16:30.
In de verzonden mail zit een word document, daarin vind je belangrijke informatie. Bijvoorbeeld wat je wel en wat je niet mee moet nemen. Lees dit even goed door om vervelende situaties bij Nemo33 te voorkomen.

groeten,

Wytze

 

22 september

Bonaire eiland info - deel 3

Vertrek van Bonaire; Bij vertrek vanaf Bonaire is een "Departure Tax" verschuldigd. Voor internationale vluchten: US$32,-.
Het belastingloket bevindt zich in de hal van het vliegveld. De belasting kan op elk gewenst moment betaald worden; het hoeft dus niet op de dag van vertrek zelf.

De kleine gemeente Kralendijk met rode tegeldaken, die de westkust van het eiland omhelst, is Bonaire's levendige hoofdstad. Het is met ± 3.000 inwoners ook de grootste plaats van het eiland. De naam is afgeleid van het daar aanwezige koraalrif en wordt sinds circa 1840 gebruikt. De lokale bevolking noemt de stad ook wel Playa, wat strand betekent.

Het is een kleine, rustige stad met veel pastelkleurige gebouwen. Het centrum van de stad bestaat uit een boulevard (Kaya Craane) en een winkelstraat (Kaya Grandi). Voor de boulevard liggen plezierjachten die Bonaire bezoeken voor anker. Het aan de zuidkant gelegen 17e eeuwse Fort Oranje is gebouwd ter verdediging van Bonaire. Aan de noordkant van het fort is het oude (gele) gouverneurshuis, waar nu de eilandraad gevestigd is, en het (mintgroene) douanekantoor te vinden. De stad beschikt verder over een jachthaven en een voetbalstadion. Ook is er een romaans paviljoen dat gebruikt wordt als fruitmarkt.

Even ten zuiden van de stad ligt de luchthaven: Flamingo International Airport. Voor de kust ligt het onbewoonde eiland klein Bonaire. Dit is bereikbaar per watertaxi.

Bonaire heeft 14.479 inwoners. Bij de volkstelling in 2001 had 86% van de bevolking de Nederlandse nationaliteit, maar was slechts 52% op het eiland zelf geboren. Naast veel mensen uit Nederland en de buurlanden Venezuela en Colombia wonen er opvallend veel mensen uit de Dominicaanse Republiek, grotendeels arbeidsmigranten.

 

De overgrote meerderheid van de bevolking is rooms-katholiek (77%). Verder is er een kleine protestantse gemeenschap en zijn de evangelische gemeenten sterk in opkomst (zo'n 10% van de bevolking).

De officiële taal is het Nederlands. Van de bevolking spreekt 75% thuis Papiaments (een mengtaal van Nederlands, Spaans en Portugees), 12% Spaans, 9% Nederlands en 3% Engels. De meeste Papiamentstaligen spreken echter ook Nederlands, Engels en Spaans.

De ster in de vlag van Bonaire telt zes punten, welke staan voor de zes oorspronkelijke woonkernen. Door groei van de bevolking en uitbreiding van de bebouwing zijn vijf daarvan echter aan elkaar gegroeid tot de hoofdstad Kralendijk. Alleen Rincon, gelegen in de noordelijke helft van het eiland, is een apart dorp gebleven. De bevolking is als volgt verdeeld over de kernen en wijken:

bulletKralendijk met in totaal 12.531 inwoners (per 25-04-2007)
bulletPlaya (centrum van Kralendijk) met 1.963 inwoners
bulletTera Kora met 1.610 inwoners
bulletNikiboko met 2.633 inwoners
bulletAntriol met 3.947 inwoners
bulletNort Salinja met 2.378 inwoners
bullet Rincon met 1.788 inwoners

20 september

Let op:
De activiteitencommissie stelt voor om op de laatste dag van de vakantie in Bonaire te gaan kajakken in de mangrove bossen. Tevens kan er tijdens deze tocht gesnorkeld worden. Omdat een reservering gevraagd wordt willen we jullie vragen om aan ons door te geven of je hiervoor interesse hebt. Opgeven kan tot 1 oktober. Voor meer informatie klik hier !

18 september

Een aantal weken heeft Michiel rondgelopen met een pijnlijke hiel en kuit. Omdat de pijn niet wegging heeft hij een scan ondergaan en is gebleken dat zijn achillespees helemaal is afgescheurd. Gevreesd werd dat hij meteen geopereerd zou moeten worden... en dat hij in het gips gezet zou worden. Vanmiddag kreeg hij echter goed nieuws ! Hij wordt voorlopig nog niet geopereerd en kan dus gewoon mee naar Bonaire. We zullen hem echter af en toe wel moeten helpen met zijn duikspullen.

Deel 2 over Bonaire:
U gaat naar de tropen en dus is gemakkelijke, lichte en luchtige kleding de meest aangewezen kleding. Behalve aan het strand, wordt badkleding niet op prijs gesteld. En zeker niet in winkels, bars en restaurants. Op de stranden is "naakt" niet toegestaan, behalve op Lac Bay waar zich een afgesloten nudistenstrand bevindt. Topless ziet men liever niet, maar wordt wel getolereerd.
Op een tropisch eiland zijn veel muggen, zeker in het regenseizoen. Neem voldoende muggenzalf, bijvoorbeeld DEET, mee!

Hoog Seizoen: 15 december tot 14 april
Laag Seizoen: 15 april tot 14 december
Regenseizoen: november-januari; vaak korte, hevige buien, niet te vergelijken met de regen in Nederland!
Zwakke wind : september-januari
De zon schijnt het hele jaar door!
Gemiddelde temperatuur: ongeveer 29 graden Celcius. Watertemperatuur: 28 graden Celcius.

Op Bonaire is de Atlantic Standard Time van toepassing. Het verschil met Europa is 5 uur in de winter en 6 uur in de zomer. Bonaire kent geen zomer- en wintertijd; vandaar het verschil van 1 uur.
Electra is 110-130 Volt. Europese apparatuur op 220 Volt kan uitsluitend gebruikt worden met behulp van een adapter.
Sommige resorts beschikken wel over 220 Volt. Dit staat dan aangegeven bij de resorts.
Drinkwater wordt geproduceerd door ontzilting van zeewater. Het water is van uitstekende kwaliteit en kan zonder enig probleem gedronken worden.
I
n sommige restaurants is de fooi in de prijs inbegrepen. Is dit niet het geval, dan is een fooi van 10% gebruikelijk en die fooi wordt zeer op prijs gesteld! Hetzelfde geldt voor bars, taxi's e.d.

16 september

Een nieuwe aflevering van "Uit de oude doos": Hoe leer je een twee-jarig kind buiktrommelen ? Heems shows you how to do it !

 

16 september

Er zijn nog wat nagekomen foto's van de duikmiddag in Langspier. Met dank aan Wytze.

De foto's van het mountainbike weekend in Vielsalm zijn geplaatst.

 

Tenslotte: ik ga de komende weken een paar opwarmertjes plaatsen op deze site voor onze aanstaande trip naar Bonaire. Vandaag deel 1:

Nederlands is de officiële taal. De voertaal is het Papiamentu.

 

Om alvast te wennen een paar woorden Papiamentu:
Kon ta bai : hallo, hoe gaat het
Bon dia : goededag
Bon tarde : goedemiddag
Bon nochi : goedenavond
Danki : dank u
Masha danki : heel veel dank
Ayo : tot ziens

Het meenemen van koraal, schelpen, beschermde dieren en dergelijke is ten strengste verboden wordt relatief zwaar bestraft. Bonaire is zuinig op wat het heeft !

De officiële munteenheid is de NAFL. (Nederlandse Antillen Gulden). De NAFL is gekoppeld aan de US$ tegen een vaste omwisselkoers van 1.77.
US Dollars worden overal geaccepteerd evenals Traveller Cheques en Credit Cards.

Volgende keer weer meer interessante feiten over Bonaire !

10 september

Berichtje van organisatiecomité Vielsalm:
Heren, dames die meegaan naar het jaarlijkse fietsfestijn, 
Vanaf 15:00 kunnen we in de huisjes. Graag zelf lakens en slaapzakken (en zwembroek) en handdoeken meenemen.
Check anders zelf even op: http://www.sunparks.be/. Dit is het huisje wat we besteld hebben.
Zoals het er nu voorstaat komen fam. Disbeschl, fam. De Jezus, Eric en Tom op vrijdag.
Vragen?? Ff bellen!!

6 september

Vandaag heeft Marc voor het eerst sinds maart 2007 weer gedoken. Hij heeft samen met Alberto een duikje gemaakt in de "Put van Drunen". Het is allemaal uitstekend verlopen en de foto's zijn het bewijs !

Verder hebben we een nieuwe rubriek bij de foto's. Dit zijn foto's van Wa'vis leden "uit de oude doos". Hilarisch om te bekijken....oordeel zelf.

5 september

Inmiddels is van iedereen een reactie ontvangen of ze wel of niet mee gaan. Op basis daarvan is de reservering bij Nemo33 definitief gemaakt voor 7 duikers: Heems, Michiel, Wytze, Marc, Dimphy, Alberto en Jolanda. Lees de "bevestiging van reservatie en kennisname informatie" even goed door.

1 september

Wavis gaat duiken bij Nemo33 ! Ik (dr. Bibber) heb bij Nemo33 een optie genomen voor zaterdag 27 september van 13:00 tot 14:00. Kijk even in het mailtje dat je hebt gekregen in het bijgevoegde Word document met belangrijke informatie! Graag per ommegaand aangeven of je mee gaat of niet! Dan kan ik de optie omzetten in een reservering!

24 augustus

Een aantal leden heeft van een succesvolle duikmiddag met aansluitende barbecue genoten. We zijn voor het eerst naar Reacreatieplas "De Langspier" geweest. Het was een leuke duikdag en de foto's bewijzen het.

2 augustus

Het jongste lid van de kidsclub heeft afgelopen woensdag en donderdag twee duikjes gemaakt op zijn favoriete duikstek. Hier staan de foto's: Ruben Duikt Op Zijn Favoriete Stek

Alberto houdt zijn duiken voortaan ook bij op het internet: het duikerslog...

31 juli

Jolanda en Alberto hebben 2 duiken gemaakt op het "Frans Kok" rif in Dreischor. Hiervan hebben we wat foto's geplaatst.

28 juli

De kogel is door de kerk !

De gehele familie De Cock gaat mee op de Wa'vis vakantie naar Bonaire!!!!
Ze reizen (gelukkig) mee op dezelfde vlucht als eerder geboekt en ook  hebben ze nog een appartement kunnen bemachtigen bij Buddy Diving.

De bootduiken op de Grevelingen (gepland op 24 augustus) kunnen door omstandigheden niet doorgaan. Daarom is er op die dag de mogelijkheid om te duiken in Het Blauwe Meer (bij Tilburg). We zullen daar 2 duiken maken op een vliegtuig- en autowrakken en genieten van een lunchbuffet. De prijs voor dit gezellige uitje is € 27,50 euro. Op verzoek van een van de leden gaan we daarna wokken in Tilburg of naar de Chinees.
Graag met spoed doorgeven of je hieraan mee wilt doen.

16 juni

De dag begon met een een heerlijk zonnetje en eindigde met een dreigende onweersbui. Maar de Wa'vis rescuedag is prima verlopen en gelukkig zijn alle slachtoffers weer keurig gered. De Wa'vis fotograaf heeft alles weer vast kunnen leggen op de digitale foto.
Ook Marc en Dimphy hebben deze keer foto's gemaakt en die kun je bewonderen op: Picasaweb. Zij hebben ook vele leuke en bijzondere foto's van het Wa'vis Zeeland weekend gemaakt.

7 juni

Afgelopen weekend was het zover: het Wa'vis Zeeland Weekend 2008. Dit jaar was het team aangespoeld in Aquadelta in Bruinisse. Hier hadden we een prachtig huis tot onze beschikking. De BBQ was van uitstekende kwaliteit zoals we gewend zijn van onze Padi BBQ specialist.

We kijken dus terug op een prima weekend en hopen volgend jaar weer van deze locatie gebruik te kunnen maken. De foto's zijn het bewijs !

Next event: zondag 15 juni duiken en Rescue oefeningen in de Groene Heuvels

12 mei

Wegens drukke werkzaamheden van alle andere Wa'vis Leden (Michiel - motorcrossen; Wytze - Fiets Elfstedentocht; Heemske - Kopenhagen BMX WorldCup; Fritske - onbekend terrasje) zijn Alberto en Jolanda met z'n tweeën gaan duiken in het gezellig drukke Zeeland.
Vandaag was het "Frans Kok rif" de duikplaats. Op deze duikplaats (en nog een aantal anderen) zijn de faciliteiten verbeterd. Hier was een mooie betonnen trap aangelegd aan beide kanten van de dijk en je kunt nu te water met een commando sprong vanaf een mooie steiger. Helaas kun je nog niet zo soepel uit het water komen vanwege het ontbreken van een trap. Maar toch: al een hele verbetering. Nu alleen de roltrap nog om snel en soepel over de dijk te komen.

Geniet van de foto's. Helaas was de heenweg heel stoffig, dus de hoeveelheid foto's en kwaliteit is niet zoals je van onze fotograaf gewend bent.

Next event: Zeeland weekend !!! De weersvoorspelling ziet er voorlopig goed uit !

22 april

Op zondag 20 april konden we door omstandigheden niet terecht in La Gombe. Hierdoor werd besloten uit te wijken naar de "Sunshine State" en te gaan duiken op het Koepeltje.
Herman en Alberto hebben de fotoreportage verzorgd.

20 april

De volgende recensie van de Wa'vis DVD is binnengekomen:

"Ik heb net de DVD bekeken en wil het Wa'vis DVD-productie enorm bedanken voor het geleverde werk. Het is een super mooie DVD geworden en ik kijk al weer uit naar de opnames voor het volgende meesterwerkje!"

18 april

In overleg met de “bestuurstafel”, kan ik (Hermanus) met enige opluchting kennis geven van het feit dat we aanstaande zondag toch het onderwaterse gaan bekijken en wel in Zeeland.
Gezien de weersverwachtingen, ga ik er van uit dat we, in deze door zuinige en stugge mensen bevolkte provincie, een mooie duik kunnen gaan maken.
Voorstel is om naar het Koepeltje te gaan en daarna via een Wok-restaurant weer huiswaarts te keren. Met J & A (Jolanda en Alberto) afgesproken dat we aldaar (Obrechtstraat 38) om 12.00 uur verzamelen, om kort daarna aan te rijden.

15 april

Isabella is op visite geweest bij Ruben de Cock, beiden van de Wa'vis Kidsclub.
Het was er zo te zien erg gezellig !


8 april

4 april

De eerste recensies van de Kroatië DVD beginnen binnen te stromen:
"Machtig mooie DVD. Ondanks de toch dikwijls veeleisende acteurs ( capsonesleiers ), beperkt budget en koude weersomstandigheden een prachtige DVD gemonteerd. Mooi stukkie aandenken aan een geweldig leuke en mooie vakantie. Gewoon weer ff genieten tijdens het kijken en het is niet zo koud ( hè Jolanda?) Ik verheug me nu al op de komende duiken. De filmpjes blijven gewoon ook heel mooi. Ik ga me daar het komende jaar eens meer op toeleggen."

Hartelijk bedankt voor de mooie woorden namens het productieteam.

2 april 2008

Eindelijk is het dan zover !

De DVD van Kroatië is klaar en vanaf heden is hij op bestelling verkrijgbaar. Stuur even een mailtje naar het Webmasterinneke en dan is hij gratis af te halen voor alle Wa'vis leden.

Uit het Wa'vis filmarchief is een film opgedoken uit Aruba in 2005.
Wij hebben het de naam "Ik slaap ook wel, hè" gegeven.

29 maart 2008

Op zaterdag 29 maart hebben Alberto en Michiel een duik gemaakt op het Gemaal in Dreischor. Het zicht was uitstekend aangezien er geen enkele andere duiker aanwezig was. De foto's zijn weer het bewijs.

17 maart 2008

Vanaf vandaag kun je berichten achterlaten in ons gastenboek ! Klik op de link hiernaast.

16 maart 2008

De Wa'vis leden Michiel, Jolanda, Alberto en Herman en guest diver Brian hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan het Wa'vis evenement "Cursus Droogpakduiken voor Beginners". De cursus verliep voorspoedig, na wat aanpassingen aan de uitrusting.
Alberto (in een semi-droogpak) heeft weer een aantal foto's gemaakt en die zijn hier weer te bewonderen.
Next event: Duikdag 20 april in Sprimont en La Gombe in België

10 maart 2008

Zaterdag 15 maart zal de cursus "Droogpakduiken voor beginners" worden gegevens in De Groene Heuvels. We verzamelen om 14.00 uur bij het Duikcentrum van de duikplas.
Door belangstellenden kan er gedoken worden en na het duiken zullen we met z'n allen een gezellig hapje gaan eten in een later te bepalen etablissement (geen McDonald's, zegt Jolanda). Hiervoor kunnen alle andere belangstellenden eventueel ook aanschuiven (lees Heems).

15 februari 2008

Op 15 maart aanstaande staat het volgende Wa'vis evenement gepland: Droogpak duikcursus in de Groene Heuvels bij Beuningen. Het precieze tijdstip wordt nog bekend gemaakt, maar noteer het vast in de agenda's !

29 januari 2008

Op zondag 27 januari vertrok om 8 uur 's morgens een kleine delegatie van de Wa'vis naar de duikbeurs Das Boot in Düsseldorf. Na een lange dag en zere voeten waren we om 18.30 weer terug in Tilburg. De leden hebben wat leuke gadgets kunnen scoren en dat is 10 keer leuker dan alleen maar mogen kijken zoals op de beurs in Utrecht ! Zie de foto's.
Next event: Droogpak oefenen met Michiel

28 januari 2008

De site is helemaal opnieuw ingedeeld!
Op het eerste gezicht niet zoveel van te zien, maar de foto's zijn allemaal netjes in Webalbums geplakt en overzichtelijk op de site geplaatst. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar foto's !
Kijk bij Foto's voor de evenementen van afgelopen jaren en bij
Wavis vakantie voor de uitgebreide reportages van de jaarlijkse vakanties.

28 januari 2008

Het jongste lid van de Wa'vis Kidsclub verheugt zich nu al op het Zeeland weekend !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 januari 2008

De activiteiten kalender 2008 is toegevoegd aan deze website. Klik op de link hiernaast.

10 januari 2008

Sinds kort is een revolutionair nieuwe duikschoen op de markt. Een must-have voor iedere duiker !

9 januari 2008

De jaarvergadering was weer een geslaagd evenement in 2008. Het eten smaakte prima, en de agenda werd vlotjes doorlopen. Er is weer een sfeerimpressie gemaakt, dus voor foto's: klik hier.

1 januari 2008

Vandaag op 1 januari 2008 werd de Nieuwjaarsduik georganiseerd bij duikplaats "De Baars" te Tilburg. Edwin had de uitstekende catering verzorgd en sponsored by HINLOGICS.
Bijna alle leden waren aanwezig. Voor foto's klik hier.
Next event: Jaarvergadering

13 december 2007

Zoals jullie weten organiseren wij op 1 januari 2008 een Nieuwjaarsduik. Deze wordt gehouden in Tilburg/Goirle bij duikplaats de Baars. Het is de bedoeling dat we daar om 14.00 uur verzamelen. Een aantal leden zullen ook een duikje maken. De volgende leden hebben zich opgegeven voor die dag.
Jolanda, Alberto ,Evi, Heems, Michiel Wytze, Herman, Lian, Stefan ,Sandra, Isabella, Fritske en Herma.
Wil je ook graag deelnemen laat het ons dan weten.  Edwin zal deze dag voor een natje en een droogje zorgen.

Dit evenement wordt gesponsord door Hinlogics:

Onze gemotiveerde medewerkers zijn zeer flexibel waardoor Hinlogics ook inzetbaar is voor diverse aanhangende diensten zoals het inhuizen van bijvoorbeeld (kantoor)meubilair of andere producten, uit- in en overpakken en monteren van uw goederen op locatie.
Ook voor andere werkzaamheden, aansluitend of voorafgaand aan uw (snel)transportopdracht, bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag naar onze mogelijkheden!

    Hinlogics Koeriersdiensten B.V.
    Tel: 013-533 49 33
    Fax: 013-533 49 49
    E-mail: info@hinlogics.nl

 

 

12 november 2007

Heemske, Alberto, Michiel en Jolanda hebben zondagmorgen 11 november de duikbeurs in Bleiswijk bezocht. We waren er met 10 minuten overheen gelopen. Er stonden 2 verkoopstands van duikattributen, een verkoopstand voor duikpakken, een aantal reisorganisaties en een ruimte waar prachtige duikfilms werden vertoond. Voor een eerste editie misschien geen verkeerde opzet, maar natuurlijk veel te weinig om over een echte beurs te praten.

11 november 2007

We hebben een geblesseerde in de Wa'vis familie: Michiel is afgelopen dinsdag van de trap gevallen en heeft daarbij de arm uit de kom gedraaid. In het ziekenhuis is zijn arm weer teruggeplaatst, wat erg pijnlijk was.  Hij moet nog tot het einde van de maand met zijn arm in een mitella rondlopen: dus voorlopig geen duiken en motorcrossen meer. We wensen hem natuurlijk beterschap !

7 november 2007

Duikvereniging SeaWorld had de Wa'vis leden deze keer uitgenodigd om mee te gaan naar Nemo33 in Brussel. Frits, Heemske en Alberto hebben het aquarium bedwongen en zijn op 33 meter geweest !

29 oktober 2007

Alberto kon het niet laten: hij moest en zou de 300ste duik maken dit jaar. Dus Michiel heeft zich weer opgeofferd en zijn droogpak weer uit de kast getrokken. Zondag 28 oktober vond de gedenkwaardige duik plaats. Er zijn natuurlijk foto's gemaakt.

28 oktober 2007

We hebben weer een nieuw lid van de Junior Club: Ruben de Cock !!!!
Vader, Moeder en kind maken het goed. Hij is zaterdagmorgen 27 oktober geboren in de Kraamhotel de Meiboom in Tilburg.

16 oktober 2007

De Wa'vis duikvakantie van 2007 zit er weer op. We zijn van 7 tot met 14 oktober naar Korcula in Kroatië geweest. We hebben een heerlijke duikvakantie gehad met prachtige duiken. Het was wel even afzien met de temperatuur, na 3 jaar in warm water te hebben gedoken (bedankt Frits). Volgend jaar reist het Dutch Diving Team Wa'vis weer af naar een warmer oord.

We want to thank Moni for leading some great diving and really tasty sandwiches.

Voor Alberto's foto reportage klik op deze link.

16 september 2007

Dit weekend heeft de Wa'vis een keertje niet gedoken, maar een tochtje gefietst op de mountainbike door de Zuid-Belgische Ardennen. Heemske, Michiel en Frisbee hebben de barre tocht volbracht, maar het ging niet over rozen. Alberto heeft weer de nodige foto's gemaakt. Bewonder hier het resultaat !

14 september 2007

Vandaag heeft Alberto met een aantal collega's van de Politie Tilburg deelgenomen aan de Politie Duikdag 2007. Deze werd georganiseerd bij de Kempervennen in Valkenswaard. Uiteraard heeft hij weer foto's gemaakt. Hierbij het resultaat.

26 augustus 2007

Een aantal leden van de Wa'vis (Jolanda, Michiel, Alberto) waren door Duikvereniging SeaWorld uitgenodigd om te gaan duiken bij de Steengroeve Sprimont en La Gombe in België. Kijk hier voor de foto's.

16 augustus 2007

Klik hier voor de foto's van 't Koepeltje in Zeeland in een digitaal fotoalbum. Duikers: Michiel, Alberto en Ron. Datum: 12 augustus 2007.

12 augustus 2007

Hier komen ze dan eindelijke Ron ! Op 29 juli is er weer gedoken in Zeeland. Hierbij de resultaten op Picasaweb !

11 juni 2007

We hebben weer een gezellig weekendje Zeeland achter de rug. Het weer zat dit jaar niet mee, maar de lol was er niet minder om. Je kunt alle foto's bekijken op Picasaweb. Vanavond zal op deze site nog een sfeer rapportage worden geplaatst.

Wil je met elkaar praten over de goede en slechte dingen van afgelopen weekend, dan kun je een bericht achterlaten op: Discussiegroep Wa'vis.

5 juni 2007

Nog 3 nachtjes slapen !!! en dan gaan we naar Zeeland !
Voor iedereen nog even het adres:
Camping de Witte Boulevard
Zeedistelweg 10
4325 BM  Renesse

Voor de inwendige mens is zojuist het volgende BBQ pakket besteld bij de locale Keurslager, die rond 16.00 uur moet worden opgehaald:

Barbecuepakket populair compleet:
3 stokjes saté, rundvleeshamburger, gemarineerde kotelet(zonder been), een barbecueworstje (uit eigen slagerij)en een speklapje (in ketjapmarinade)
Verder nog: rundvleessalade, aardappelsalade, rauwkostsalade
en natuurlijk: satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus en zigeunersaus
en om het af te maken: stokbrood met kruidenboter
€ 11,00 per persoon

We zien jullie vrijdag avond in Gezellig Renesse.

30 mei 2007

Over 10 dagen is het weer zover. Dan is het jaarlijkse Zeeland weekend in Renesse. Hier vast een voorlopig schema.
Vrijdag 8 juni: vanaf 17.00 uur kunnen we terecht op de camping. Omstreeks 21.30 uur een nachtduik op duikplaats Den Osse haven.
Zaterdag 9 junina het ontbijt vertrek naar Zoetersbout voor de ochtend duik (hoog water). Na de lunch in Scharredijke boodschappen doen voor de BBQ. In de middag zullen Marc, Dimphy, Wytze en mogelijk Ron zich voegen bij de rest van de club. Na de middag een duik op duikplaats het Koepeltje. Vanaf 17.00 uur zal onze voorzitter zorgen dat de BBQ wordt aangestoken. De rest van de avond is BBQ en drinken.
Zondag 10 juni: Uitslapen voor de liefhebbers of een ochtendduik in Dreischor. Lunch in de middag cq terrasje pakken. Daarna spullen opruimen op de camping. In de middag nog een duikje op de Zoeterbout in Zijpe. Omstreeks  17.00 uur zullen we dan het weekend afsluiten met een etentje in de headquaters van de regio Zeeland. (alles onder voorbehoud)
Voor al uw opmerkingen over dit weekend  kunt u zowel mondeling als schriftelijk contact opnemen met de klachten commissie.

21 mei 2007

Een aantal leden van Dutch Diving Team Wa'vis (Alberto, Michiel, Heemske, Fritsos, Herma, Jolanda) zijn het afgelopen Hemelvaartsweekend afgereisd voor een korte duikvakantie naar het Spaanse L'Estartit.
Je kunt de sfeerfoto's bekijken bij 'Wa'vis Vakantie'.

7 mei 2007

Er is voor het eerst dit jaar ook weer in (echt) zoet water gedoken. Vanavond hebben Michiel en Alberto een duik gemaakt in De Groene Heuvels bij Beuningen. Het zicht was goed, het weer regenachtig, de watertemperatuur 15 graden.

30 april 2007

Vandaag hebben de leden van de Wa'vis de Koninginneduik gemaakt. Omstreeks 10.30 uur verzamelden Alberto, Michiel en Ron zich bij Frans Kok in Dreischor. De duik ging prima, het zicht was goed, we hebben alle reefballs gezien en het normale onderwaterleven. Het aparte van de duik waren de 2 millenium wratslakken die we tegenkwamen.
Na de lunch zijn Alberto en Michiel nog een tweede duik gaan maken bij de Zeelandbrug. Het zicht was bar slecht en we hebben de duik na een half uur afgebroken net als de andere duikers.

Ondanks deze slechte duik toch nog genoten van een lekkere afsluitende pizza. De sfeer zat er goed in zoals jullie kunnen zien !
 

19 april

Op maandag 30 april gaan we weer naar Zeeland voor een Koninginnenduik. Vertrek omstreeks 9.00 uur vanaf het Headquarters Zuid.  Als je meteen naar Zeeland wilt komen laat het dan even weten.

16 april

Zoals de meeste van jullie inmiddels hebben begrepen zijn er wat veranderingen wat betreft onze duikvakantie naar Kroatië, Wij hebben vrijdag te horen gekregen dat Marc en Dimphy niet mee gaan omdat ze in oktober een kindje verwachten, weer een lid voor de juniorclub!.  Hierdoor  hebben we nu een andere rekening gekregen van de duikschool. We moeten nu 291,- betalen in plaats van de eerder afgesproken 273,-. Dit komt omdat de bungalow verdeling nu is veranderd. We hebben 1 bungalow voor 3 personen en 2 bungalows voor 2 personen.  Zorg dat jullie zo snel mogelijk € 291,- bij mij op de eerder genoemde rekening storten zodat wij het geld over kunnen maken.  Graag voor 1 mei op onze rekening.  Houd er rekening mee dat er nu ook een extra rekening van Edwin komt. Het bedrag van de gehuurde bus moet nu niet door 9 man gedeeld worden maar door 7.

10 april 2007

De Wa'vis vakantie 2007 is geboekt ! We hebben vandaag de bevestiging gekregen van de reservering van 3 bungalows (Posejdon Bungalows) via Croatia Divers op Korçula.
"
De bungalows staan vlak achter de duikschool en maar 30 meter van de zee. Prima verblijf voor een lage prijs. De omgeving is rustig en omgeven door olijfbomen. Gasten kunnen tegen een kleine bijbetaling maaltijden boeken en gebruik maken van alle overige faciliteiten van Hotel Posejdon. Appartement met douche, toilet, telefoon en 60% van de bungalows is voorzien van sateliet TV, terras of balkon."

1 april 2007

De locatie voor het Wa'vis duik-BBQweekend van 8-9 en 10 juni is geboekt. Het is Camping De Witte Boulevard geworden (dezelfde locatie als 2006). Adres: Zeedistelweg 10, Renesse:
www.witteboulevard.nl.

1 april 2007

Het wokseizoen is geopend !
De openingsduik van 2007 heeft plaatsgevonden in het zonnige Zeeland. Op duikstek Kerkweg in Den Osse was het heerlijk druk... Onze Wa'vis fotograaf heeft een sfeer reportage gemaakt.

29 maart 2007

Voorlopige deelnemerslijst voor juni weekend Zeeland: deadline 1 april 2007
Alberto de Jezus; Jolanda Polkamp; Evi de Jezus; Michiel Waaijenberg; Edwin Heemskerk; Frits de Vroom; Herma; Stefan Disbeschl; Sandra Disbeschl; Isabella Disbeschl;  Marc de Cock; Dimphy Boeren en Wytze Jorritsma. Op zondag sluit Ron Radijs aan (de BBQ is op zaterdag !).

28 maart 2007

Deelnemerslijst Wa'vis openingsduik Zeeland 1 april 2007
Alberto de Jezus; Michiel Waaijenberg; Jolanda Polkamp; Edwin Heemskerk
Vertrek vindt plaats vanaf headquarters rond de klok van 13.00 uur. We zullen dan vertrekken naar een nader te bepalen locatie in het zonnige Zeeland. Na de duik zullen we gaan eten bij ons favoriete restaurant. Het heeft de volgende recensies gekregen op Wok van Zeeland.
Aanmelden voor deze openingsduik kan via de mail bij de activiteitencommissie.

22 maart 2007

Nieuws vanuit Wa'vis headquarters:
Zojuist hebben wij vernomen van onze Wa'vis chauffeurke Heemske (also known as Baas H) dat voor onze duikvakantie in Kroatie vervoer is geregeld. We zullen ons verplaatsen in een 9-persoons Opel Vivaro. Kosten:
€ 72,89 per persoon, zo spoedig mogelijk te betalen aan Edje.

22 maart 2007

Van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni 2007 zal ons jaarlijkse Wa'vis duikweekend in Zeeland worden gehouden, inclusief de inmiddels beruchte BBQ avond.
De activiteitencommissie stelt voor om dit jaar een stacaravan te huren in Scharrendijke.
Let op: Wil je mee ? Meld je dan meteen aan via de mail. Doe dit uiterlijk 1 april aanstaande, anders gaan we ervan uit dat je NIET mee gaat. Als je niet het hele weekend wilt opofferen dan kun je uiteraard ook een dagje komen. De mensen die zich reeds mondeling hebben aangemeld hoeven niet meer te reageren.

20 maart 2007

Blokkeer alvast 9 en 10 juni in jullie agenda ! We hebben weer een volgende activiteit gepland staan. Jullie horen later wat we precies gaan doen, maar houd de website in de gaten !

13 maart 2007

We hebben de allereerste duikvakantie van de Wa'vis duikclub erop gezet. Bekijk tevens de foto's. 

2 maart 2007

Zeer binnenkort zal de openingsduik van het seizoen worden gehouden in Zeeland. De duik zal worden gecombineerd met een afsluitend etentje in ons favoriete restaurant....
Je kunt je vanaf vandaag opgeven voor deze duik bij het
activiteitencommissie.

26 februari 2007

Vanmorgen ontving ik een sms van onze beveiligingsman in Curacao, waarin stond dat we weer een Wa'vis lid mogen verwelkomen ! Zij heeft als functie: Beheer alcoholische dranken.

Dus Herma: welkom in ons duikende midden...!

21 februari 2007

Morgen vertrekken Fritske en Herma voor een relaxte vakantie naar Curaçao. Herma zal daar haar Open Water brevet gaan halen, en dan zal ook zij lid worden van de Wa'vis club. Succes !

10 februari 2007

Bericht van de Eigenaar Wa’vis headquarters:

Voor de liefhebbers, zondag 11 februari 2007 om 9.30u vertrekken Frits en Heems vanaf McDonalds Rosmalen naar "De Duikvaker" in Utrecht. Als iemand wil carpoolen hoor ik het wel.

Gr.

Edwin
Wa'vis zuid

10 februari 2007

We zijn in een gevorderd stadium aan het onderhandelen met een duikclub in Vela Luka, op het eiland Korcula. Het ziet er allemaal veelbelovend uit. De eigenaars zijn Engels/Nederlands en ze kunnen veel praktische zaken voor ons regelen, zoals:

bulletAccommodatie
bulletVervoer van het vliegveld naar de ferry. Zij verzorgen meteen de ferry tickets.
bulletVervoer van boot naar hotel.

Wil je meer weten ? Kijk dan op www.croatiadivers.com

8 februari 2007:

bulletFoto's toegevoegd bij het Duikweekend Zeeland en de vakanties in Bonaire, Aruba en Egypte.

7 februari 2007:

bulletDe vlucht van Keulen naar Split is geboekt
bulletDe Wa'vissen zullen op 7 oktober afreisen naar het mooie Kroatië !!!

7 februari 2007:

bulletDit is het allereerste bericht van de webmaster.
bulletHopelijk volgen er nog veel meer.....

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@wavis.nl. Copyright © 2007 Wa'vis
Wa’vis rekeningnummer is: 55.65.77.698 t.n.v. Polkamp te Tilburg
Laatst bijgewerkt: 20 januari 2012